ASUS a lansat două noi laptopuri de gaming din familiile ROG Strix și ROG Flow

Autor: Adrian Popa | 18.05.2022
ASUS a lansat două noi laptopuri de gaming din familiile ROG Strix și ROG Flow
ROG Strix SCAR 17 Special Edition

ASUS a lansat, în cadrul evenimentului For Those Who Dare: Boundless, două noi modele de laptopuri de gaming: ROG Strix SCAR 17 Special Edition și ROG Flow X16.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition vine cu hardware de ultimă generație și un sistem avansat de răcire. Laptopul folosește „metal lichid” Conductonaut Extreme, aplicat pe procesor și placa video. Ecranul are diagonala de 17,3”. Clienții pot alege un display Full HD cu rată de împrospătare de 360 Hz sau QHD la 240 Hz, ambele cu timpi de răspuns de 3 ms.

Dispozitivul poate fi echipat cu până la 64 GB memorie RAM DDR5. Mai mult, modelul poate fi configurat cu grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti și procesor Intel Core i9-12950HX. ROG Strix SCAR 17 Special Edition are o greutate de 3 kg. Acest model are zone acoperite cu o cerneală care apare verde sau albastră atunci când este iluminată cu o lanternă UV. Găsiți lista completă cu caracteristicile tehnice aici.

ROG Flow X16 folosit în mod cort.

Noul ROG Flow X16 este un laptop convertibil subțire, cu ecran de 16”. Dispozitivul are un procesor AMD Ryzen 9 6900HS și accelerator grafic Nvidia GeForce RTX 3070 Ti. Este disponibil suport pentru stațiile video externe XG Mobile.

Ecranul folosește tehnologie mini LED și oferă calitate QHD (2.560 × 1.600 pixeli) la 165 Hz. Display-ul oferă o luminozitate maximă de 1.100 de niți și un gamut DCI-P3 de 100%. Computerul, cu o greutate de 2,1 kg în cea mai avansată configurație, are un sistem de răcire avansat, bazat pe trei ventilatoare și un radiator de înaltă densitate. Găsiți lista completă cu caracteristicile tehnice aici.

ASUS nu a oferit informații despre prețurile celor două laptopuri.

Împreună cu PC-urile, compania a mai lansat accesorii, haine și un joc video parkour numit SCAR Runner. Acesta este disponibil ca o expansiune a jocului ROG Citadel XV.

Foto: ASUS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News