Carrefour are reduceri la produse de gaming: 3 periferice și accesorii accesibile care merită achiziționate

Autor: Alex Manole | 29.07.2022
Carrefour are reduceri la produse de gaming: 3 periferice și accesorii accesibile care merită achiziționate

Carrefour are, în acest moment, reduceri la zeci de articole din categoria gaming. Am făcut o selecție cu trei produse care merită achiziționate.

Pentru cine nu știe, Hama produce mouse-uri decente de gaming. Marca nu excelează la capitolul fiabilitate, dar prețurile cerute sunt foarte atractive. Modelul de mouse Hama uRage Bling 2, potrivit pentru sesiuni ocazionale de gaming, este disponibil, la Carrefour, la prețul de doar 28 de lei.

Dispozitivul, cu senzor optic și fir, oferă o rezoluție de până la 3.200 DPI și o rată de raportare – de câte ori raportează dispozitivul poziția către computer pe secundă – de 125 Hz.

Un alt produs care merită atenția sunt căștile de gaming AQIRYS VEGA, disponibile la prețul de 180 de lei. Produsul dispune de software dedicat, oferă sunet 7.1 Virtual Surround, se conectează la PC prin intermediul unui port USB și vine cu zone iluminate RGB.

Citește și > AQIRYS VEGA review: Căști de gaming accesibile, cu ADN românesc

Căștile cântăresc 350 de grame și au cablu cu lungime de 2,10 metri, prevăzut cu telecomandată care permite controlarea volumului și pornirea / oprirea luminițelor. Microfonul de care dispun căștile este retractabil.

Cooler de laptop SureFire BORA

Atrage atenția și cooler-ul pentru laptopuri de gaming Surefire BORA, care are multe recenzii pozitive pe internet. Dispozitivul este compatibil cu computere portabile cu diagonală a ecranului de până la 17,3”. Surefire BORA are patru ventilatoare de 1.200 rpm și cu diametru de 120 mm. Nivelul de zgomot este destul de redus, fiind de 26 dBA.

Cooler-ul dispune de iluminare LED (disponibilă în culorile roșu sau verde), are dimensiunile 29 x 408 x 287 mm și cântărește 745 de grame. La Carrefour, dispozitivul costă 90 de lei.

Foto: Carrefour.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News