Consola cu manivelă Playdate se bucură de mare succes

Autor: Adrian Popa | 19.04.2023
Consola cu manivelă Playdate se bucură de mare succes

Firma Panic a anunțat că a vândut 53.000 de console cu manivelă Playdate, de două ori mai multe decât se aștepta.

Anunțat în 2019, dispozitivul includea inițial 24 de jocuri monocrome exclusive. Recent, Panic a anunțat un magazin virtual de jocuri, numit Playdate Catalog, care este disponibil pe consolă.

Potrivit firmei, cele 20.000 de unități produse inițial au fost vândute în primele 20 de minute de disponibilitate, în aprilie 2022.

Dintre cele 53.000 de dispozitive pre-comandate de clienți, 27.000 au fost livrate. Restul vor ajunge la gameri până la sfârșitul acestui an.

Citește și: Nibble: Consola DIY care îi învață pe copii lucruri folositoare în timp ce se joacă

Elementul care atrage imediat atenția la acest dispozitiv inovativ este manivela, care poate fi folosită pentru control în unele dintre jocuri. Aceasta nu încarcă, însă, prin învârtire bateria consolei portabile.

Playdate – caracteristicile tehnice principale:

Playdate

Jocuri sunt create constant pentru Playdate de dezvoltatori din toată lumea. Printre titlurile care au fost adăugate în Catalog în această lună se numără Gravity Express, Sparrow Solitaire sau Life’s Too Short. Prețul unui joc este de 10 dolari.

Playdate costă 200 de dolari și primește actualizări prin intermediul conexiunii Wi-Fi. Când nu este folosită, consola devine un ceas de birou cu consum redus de energie.

Foto: Panic

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News