Corsair Voyager: primul laptop al companiei utilizează componente AMD

Autori: Cătălin Niţu, Cosmin Aionita | 23.05.2022
Corsair Voyager: primul laptop al companiei utilizează componente AMD
Foto: Corsair

Corsair, companie cunoscută în special pentru componente de PC și periferice de gaming, intră oficial pe piața de laptop-uri de gaming cu propriul brand. Anterior, compania a lansat computere desktop pre-configurate, dar a cumpărat și asamblatorul de PC-uri american Origin. Totuși, aceasta este prima dată când lansează un laptop, modelul Voyager fiind bazat pe componente AMD și anunțat oficial în cadrul conferinței de la Computex, unde a fost dezvăluită și seria Ryzen 7000.

Corsair Voyager este un laptop de gaming cu o configurație de top, similară cu ceea ce am văzut de curând pe ASUS ROG Zephyrus G14. Vorbim despre un procesor Ryzen 7 6800HS sau Ryzen 9 6900HS, un GPU Radeon 6800M, până la 64 GB memorie RAM DDR5 Corsair Vengeance și până la 2 TB stocare de tip SSD M.2. Cu alte cuvinte, configurații de top pentru componentele AMD disponibile în acest moment.

Laptop-ul Voyager vine cu un ecran de 16” cu rezoluție QHD, în format 16:10, refresh rate de 240 Hz și cam toate port-urile de care ai nevoie: două Thunderbolt/USB 4, un USB 3.2 Type-C, un USB 3.2 Gen 1 Type-A și un card reader SDXC 7.0. Fiind vorba despre un model de gaming, există și un jack de căști.

Citește mai multe despre laptop-ul Corsair Voyager pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News