Dedeman a introdus în ofertă scaune și birouri de gaming accesibile, de la un brand local

Autor: Adrian Popa | 19.01.2022
Dedeman a introdus în ofertă scaune și birouri de gaming accesibile, de la un brand local

Lanțul de bricolaj Dedeman a introdus în ofertă un nou brand de scaune și birouri de gaming, cu prețuri accesibile.

Piesele de mobilier, marca locală Doctor Shield, au prețuri cuprinse între 600 și 1.200 de lei.

Cel mai ieftin model de scaun este Doctor Shield Level (aproape 600 de lei). Acesta este acoperit cu imitație de piele, are cadru realizat din oțel și folosește un cilindru cu gaz de clasă 4 (cea mai bună posibilă). Modelul rezistă la o greutate maximă de 120 kg.

Cel mai scump model sub acest brand, Doctor Shield Rhino, costă aproape 1.200 de lei. Scaunul, de dimensiuni mari, este elegant, suportă o greutate maximă de 200 de kg și are suporturi pentru mâini care pot fi mișcate în patru direcții. Cilindrul cu caz este tot un model de clasă 4.

Doctor Shield Rhino

Rhino dispune de mecanism de susținere de tip Frog, care îi permite să se balanseze spre spate, iar șezutul să fie blocat în poziția dorită. Roțile sunt silențioase și folosesc un material (poliuretan și un amestec de elastomeri) care nu zgârie podeaua pe care se află.

Citește și: AQIRYS Ymir review: Scaun de gaming elegant și solid ca un tanc

Birourile de gaming Doctor Shield disponibile la Dedeman au prețuri cuprinse între 559 și 600 de lei.

Modelul Doctor Shield Evo 2.0 L (559 de lei), este negru și are dimensiunile 100 x 75 x 60 cm. Piesa de mobilier suportă o greutate de până la 100 de kg. Cadrul este realizat din oțel, iar biroul include suporturi pentru căști și pahar, dar și sistem de management al cablurilor. Blatul, realizat din MDF, este învelit în fibră de carbon. În pachet este inclus un mousepad de mari dimensiuni.

Cel mai scump model sub această marcă oferit de Dedeman este Doctor Shield Evo 2.0 XL. Biroul este negru, are dimensiunile 140 x 75 x 60 cm și suportă o greutate de până la 100 de kg. Pe lângă caracteristicile oferite de Shield Evo 2.0 L, acest model vine cu două orificii pentru cabluri. În cutie este inclus un mousepad care acoperă toată suprafața biroului.

Citește și: Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021

Urmărește Go4Games.ro pe Google News