Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021

Autor: Adrian Popa | 27.12.2021
Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021

Producătorii de accesorii de gaming nu duc lipsă de inspirație de obicei, dar uneori chiar și cei cu reputație solidă lansează dispozitive care ne pun pe gânduri. Deși pare greu de crezut, există o saltea pentru gameri, un mini-frigider Xbox zgomotos sau o mască de protecție smart.

Vă prezentăm o listă cu cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021.

Salteaua pentru gameri

O saltea pentru gameri a fost lansată pe piață de compania Bauhutte din Japonia, care are tradiție de sute de ani în domeniu. Aceasta promite un somn odihnitor după o zi solicitantă de gaming. Oare nu același lucru îl oferă și modele de la Dormeo sau SleepLine? Salteaua este disponibilă în trei mărimi: single, semi-double și double. Prețurile variază între 28.500 yeni (aprox. 256 de dolari) și 43.500 yeni (391 de dolari).

Masca Razer Zephyr

Acest produs face parte din categoria celor pe care nu le-a cerut nimeni. Totuși, celebrul producător de accesorii de gaming a lansat masca sa cu luminițe RGB și protecție N95/FPP2. Luminițele pot fi personalizate din aplicația dedicată. O astfel de mască are prețul de 100 de dolari. Pachetele de 10 filtre costă 30 de dolari.

Xbox Mini-Fridge

Acest produs părea interesant atunci când a fost anunțat, dar majoritatea clienților și-au manifestat nemulțumirea după ce l-au primit. Dispozitivul, care costă 100 de dolari, este zgomotos și nu răcește prea eficient băuturile. „Am returnat acest produs. L-am cumpărat pentru dormitor, dar ventilatorul este prea zgomotos și nu răcește prea tare”, a scris un client pe site-ul magazinului Target.

Mouse de gaming cu ventilator

Nu toate dispozitivele din această listă sunt controversate sau inutile. Zephyr Pro este un mouse care include un ventilator, pentru a preveni transpirația palmei, mai ales în zilele caniculare de vară. Ventilatorul include propriile luminițe RGB, o caracteristică care va fi apreciată de mulți gameri.

Consola de gaming KFC

Cei de la KFC par să fie hotărâți să îi convingă pe gameri să stea și mai mult pe scaun. Compania a lansat o „consolă” de gaming (care e de fapt un PC) capabilă să încălzească aripioare de pui. Produs în parteneriat cu Cooler Master, computerul, numit „KFConsole”, are forma unei găleți KFC și este bazat pe Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, o soluție puternică pentru mini-PC-uri. Dispozitivul mai are grafică Nvidia și un SSD cu capacitate de stocare de 1 TB.

CITEȘTE ȘI:

A fost anunțat un mouse de gaming cu SSD de 1 TB integrat

Jocurile anului 2021 (partea 1): racing, action/adventure, horror

Jocurile anului 2021 (partea a 2-a): shooter, adventure, sport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News