După PC-ul de gaming vas de WC vă prezentăm PC-ul acvariu

Autor: Adrian Popa | 04.08.2022
După PC-ul de gaming vas de WC vă prezentăm PC-ul acvariu

Lumea nu duce lipsă de modele de computere personale ciudate. Recent am prezentat proiectul unui youtuber, care a construit un PC de gaming în vasul de toaletă. În trecut, KFC ne-a arătat viziunea sa, cu KFConsole.

O companie din China a mers și mai departe și produce în serie computere de gaming cu acvarii încorporate.

Jocurile video ar trebui să fie o activitate relaxantă, dar pentru multe persoane, mai competitive, nu este cazul. Clipul video cu copilul (Angry German Kid) care a distrus o tastatură deoarece era frustrat că pierdea în Unreal Tournament, deși nu este real, exemplifică această situație?

Pentru gamerii care au nevoie de mai multe momente zen în viața lor, compania MetalFish oferă carcase de PC-uri de gaming cu acvarii încorporate (sau acvarii cu computere la bază?), în seria Y2 Fish Tank Chassis.

Rezervorul de apă are o capacitate de aproximativ 13,5 litri și ocupă jumătatea de sus a carcasei. Sticla acvariului are o grosime de 5 mm, iar baza, realizată din material acrilic, are o grosime de 3 mm. Sistemul de filtrare și pompa de apă se conectează la un port USB.

În partea de jos, dispozitivul poate găzdui o placă de bază Micro-ATX sau Mini-ITX, un SSD, o pereche de ventilatoare de 90 mm, o placă video cu lungime maximă de 22 cm, un cooler de procesor cu înălțime de 90 mm și o sursă 1U sau Flex ATX. LED-urile din interiorul carcasei pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi.

Carcasa costă echivalentul a 75 de dolari.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News