Intel Core i7 și 64 GB RAM: Un gamer și-a transformat vasul de WC în PC (VIDEO)

Autor: Adrian Popa | 02.08.2022
Intel Core i7 și 64 GB RAM: Un gamer și-a transformat vasul de WC în PC (VIDEO)

Un gamer și-a transformat toaleta într-un spațiu pentru gaming, iar vasul de WC este chiar unitatea centrală a PC-ului.

Proiectul inedit a fost realizat de deținătorul canalului Basically Homeless de pe YouTube. Piesa de baie transformată în PC funcționează în continuare și ca vas de toaletă.

PC-ul WC include procesor Intel Core i7-12700, 64 GB memorie RAM (DDR5), placă de bază MSI MEG Z690I Unify și grafică Asus GeForce RTX 3060 Phoenix V2.

Vasul de toaletă a fost tăiat pentru a face loc pentru ventilatoare și pentru un panou transparent prin care se văd componentele interne ale computerului și… apa. Lichidul nu ajunge la piesele PC-ului deoarece este separat de acestea de un panou transparent, etanșeizat cu silicon Flex Seal.

Și alte componente ale sistemului sunt de top. Monitorul, montat pe zid, este un model MSI cu rezoluție 1.440p și rată de refresh de 240 Hz.

Tastatura și mouse-ul stau pe o măsuță pliabilă, prinsă tot în perete.

Un PC de gaming nesigur

Deși funcționează (deocamdată) fără probleme, o astfel de construcție nu este recomandată, deoarece apa și electricitatea nu se împacă bine, după cum mulți știm. Cazurile în care oameni au murit în baie, electrocutați de dispozitive electrice sau electronice, sunt multe. Cei care doresc să se joace atunci când stau pe WC pot face acest lucru în siguranță folosind o consolă video portabilă sau un smartphone.

În acest caz, proiectul a fost sponsorizat de o companie și este clar că a fost făcut pentru a deveni viral.

Un alt sistem inedit de gaming este KFConsole, un PC realizat de lanțul de fast-food în parteneriat cu Cooler Master. Dispozitivul, bazat pe Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, are forma unei găleți KFC și poate fi folosit inclusiv pentru a încălzi mâncare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News