Microsoft lansează controllere Xbox îmblănite inspirate de noul film Sonic

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2022
Microsoft lansează controllere Xbox îmblănite inspirate de noul film Sonic
Foto: Microsoft

Cu ocazia lansării filmului Sonic The Hedgehog 2, Microsoft urmează să lanseze ediții speciale pentru consola Xbox Series S și pentru controllerele Xbox wireless. În timp ce consola este decorată cu un inel auriu în jurul gurii de aerisire și o imagine ce-i portretizează pe Sonic și Knuckles, controllerele au un aspect cu totul special, fiind acoperite cu “blăniță” albastră (pentru modelul inspirat de Sonic) și roșie (pentru cel inspirat de Knuckles).

Din păcate, aceste ediții speciale inspirate din noul film Sonic nu vor fi disponibile decât prin intermediul unor tombole pe care Microsoft le organizează, iar locuitorii din România nu sunt eligibili pentru a participa la aceste concursuri (țara noastră nu beneficiază de suport oficial pentru serviciile Xbox).

Xbox Sonic
Foto: Microsoft

Paramount Pictures pregătește lansarea celui de-al doilea film Sonic The Hedgehog pentru începutul lunii aprilie, acesta urmând să păstreze distribuția din prima parte, vocea lui Sonic fiind din nou interpretată de Ben Schwartz, căruia i se alătură James Marsden (în rolul prietenului pământean al ariciului albastru) și carismaticul Jim Carrey, care reintră în pielea Doctorului Robotnik. În plus, în cel de-al doilea film al seriei, îi vom auzi pe Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (în rolul lui Knuckles, temutul adversar al lui Sonic).

Filmul Sonic The Hedgehog 2 va rula și în cinematografele din România începând cu 1 aprilie 2022.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News