Periferice și accesorii de gaming, disponibile la Lidl. Prețurile, mai mici decât în martie

Autor: Alex Manole | 21.08.2023
Periferice și accesorii de gaming, disponibile la Lidl. Prețurile, mai mici decât în martie

Lidl are din nou în ofertă accesorii și periferice de gaming. Produsele sunt oferite sub mărci proprii ale companiei, Silvercrest și Auriol.

O pereche de căști cu fir este disponibilă la prețul de 100 de lei. Dispozitivul dispune de microfon extern, sistem de iluminare și cablu cu lungime de 2,2 metri, care se conectează la un port USB-A.

Lidl
Kit de gaming Silvercrest

Totodată, un kit – care include mouse, tastatură și mousepad – poate fi achiziționat la prețul de 169 de lei. Mouse-ul are senzor cu rezoluție maximă de 7.200 DPI, șapte butoane și cablu cu lungime de 2,2 metri.

Citește și: Cineva a creat un magazin Lidl în Far Cry 5

Tastatura are tastele importante pentru gaming (WASD, săgețile, bara de spațiu) colorate în albastru și dispune de butoane multimedia.

Mousepad-ul are dimensiunile de 340 x 3 x 280 mm.

Totodată, gamerii pot cumpăra de la Lidl un ceas Auriol, care în partea de sus are o figurină din acril iluminată. Dispozitivul afișează ora, data, ziua săptămânii, alarma și costă 50 de lei. Culoarea figurinei poate fi schimbată.

Aceste produse au mai fost oferite de Lidl în martie, dar la prețuri semnificativ mai mari. Kit-ul de gaming costa atunci 199 de lei, căștile costau 149 de lei, iar ceasul avea prețul de 70 de lei.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News