ROG Falchion RX Low Profile, tastatură de gaming compactă, elegantă și performantă

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2024
ROG Falchion RX Low Profile, tastatură de gaming compactă, elegantă și performantă
Foto: ASUS ROG

Pe lângă noul mouse de gaming ROG Keris II Ace, ASUS Republic of Gamers a prezentat la CES 2024 și tastatura de gaming compactă ROG Falchion RX Low Profile.

ROG Falchion RX Low Profile este o tastatură de gaming compactă, în format 65%, care își propune să îmbine stilul cu performanța, încorporând inteligent tastele direcționale și de navigare în cadrul său cu profil de 26,5 mm și format 60%. Cu noile switch-uri optice pre-lubrifiate ROG RX Low-Profile, cele două straturi de amortizare din silicon și capacele de taste ABS acoperite cu UV, Falchion RX Low Profile își dorește să ofere experiențe de tastare și de joc fără precedent.

Switch-urile ROG RX Low-Profile dispun de o tijă pătrată tubulară unică, de patru pini de blocare a colțurilor și de stabilizatorul X. Această combinație are ca rezultat o apăsare mai consistentă a tastelor, cu o întârziere de „debounce” aproape de zero și mai puțină oscilație a tastelor în comparație cu alte switch-uri cu profil redus.

ROG Falchion RX Low Profile
Foto: ASUS ROG

Facilitățile suplimentare includ și un panou tactil multifuncțional pentru un control intuitiv. Conectivitatea în trei moduri permite ca Falchion RX Low Profile să se conecteze simultan la până la cinci dispozitive, cu trei conexiuni prin Bluetooth și câte una prin banda wireless de 2,4 GHz și prin USB.

ROG Omni Receiver gestionează semnalele provenite atât de la tastatură, cât și de la mouse-ul compatibil, permițând utilizatorilor să elibereze porturile USB pentru alte dispozitive. De asemenea, utilizatorii pot comuta cu ușurință între modurile Windows și MacOS. Falchion RX Low Profile include un capac pentru a proteja împotriva loviturilor și a loviturilor atunci când ești în deplasare și ține praful la distanță atunci când tastatura nu este utilizată.

Sursa: ASUS Republic of Gamers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News