Samsung Galaxy Z Flip3, disponibil în ediție specială Pokemon

Autor: Cătălin Niţu | 19.04.2022
Samsung Galaxy Z Flip3, disponibil în ediție specială Pokemon

Samsung a anunțat o nouă versiune specială a telefonului cu ecran pliabil din 2021, Galaxy Z Flip3. Compania a realizat un parteneriat cu Pokemon Company pentru a realiza o ediție tematică, care este livrată cu multiple accesorii decorate cu elemente grafice din faimosul univers din jocuri video și desene animate. Se pare însă că telefonul nu este tocmai diferit față de ceea ce a fost lansat anterior, pachetul Pokemon fiind mai degrabă diferențiat de accesoriile incluse.

Samsung Galaxy Z Flip3 Pokemon Edition este livrat într-o cutie specială, alături de o husă pe care apare unul dintre cele mai faimoase personaje ale seriei de jocuri video și desene animate Pokemon. Aceasta este transparentă în partea de sus, unde sunt găzduite ecranul și camerele, și pe spate. De asemenea, pare să fie inclus și un sticker extra, alternativ, putând schimba înfățișarea husei.

Alături de husă, Samsung oferă și un PopSocket decorată cu un Pokeball, un breloc în forma cozii lui Pikachu, cât și o geantă în care să cari telefonul, în formă de Pokedex. De asemenea, pachetul vine cu șase cărți de carton pe care sunt afișați unii dintre cei mai populari pokemoni: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Snorlax și Mew.

Citește și: SteelSeries a lansat trei mouse-uri Aerox, foarte ușoare și rezistente la apă

Pachetul Galaxy Z Flip3 Pokemon Edition este însă anunțat exclusiv pentru Coreea de Sud, acesta urmând să intre la vânzare pe data de 25 aprilie. Vânzarea pare să fie exclusivă site-ului Samsung din Coreea, iar prețul nu a fost încă anunțat oficial. Cu siguranță însă, acesta va fi mai mare decât cel standard la care s-a lansat originalul Galaxy Z Flip3 anul trecut.

Din păcate însă, Samsung nu spune încă dacă o ediție similară va fi lansată și în Europa. În general, astfel de ediții speciale sunt cumpărate de către colecționari, fani ai brand-ului partener, iar Pokemon este un adevărat fenomen internațional. Dacă aceasta este o serie foarte limitată de dispozitive, prețul lor la revânzare ar putea crește semnificativ.

Sursa: Go4it

Urmărește Go4Games.ro pe Google News