Acest dispozitiv Pokemon este un omagiu adus originilor jocului, puțin cunoscute

Autor: Adrian Popa | 04.06.2021
Acest dispozitiv Pokemon este un omagiu adus originilor jocului, puțin cunoscute

Puțină lume știe cum a apărut Pokemon, una dintre cele mai populare francize de jocuri video din istorie. Dezvoltatorii au fost inspirați de copiii care prindeau insecte vara în Japonia.

Ținând cont de acest lucru, ne surprinde faptul că a apărut abia acum o cușcă de insecte pentru copii inspirată de rarele „master ball” din jocurile Pokemon.

Coșurile pentru colectarea insectelor sunt cunoscute ca mushi kago în Japonia. Acestea sunt folosite în special pentru prinderea de insecte mari, precum gândacii rinocer. Puteți vedea cum arată un astfel de animal, în format 3D, chiar acum în aplicația Google Search.

Capacul dispozitivului – care are un diametru de aproximativ 15 cm și o greutate de 190 de grame – se deschide după apăsarea unui buton mare aflat la „ecuatorul” bilei. Cușca beneficiază de o curea pentru a putea fi transportată ușor.

Capcana, numită Master Ball Insect Cage, este produsă de compania Castem Co. sub licență și va costa echivalentul a 15 dolari.

Franciza Pokemon este administrată de Pokemon Company, o entitate fondată de Nintendo, Game Freak și Creatures. Primul joc a fost creat de Satoshi Tajiri (și el un colecționar de insecte în copilărie) în 1995.

Sursa: Famitsu

CITEȘTE ȘI:

Descoperirea neașteptată făcută de un bărbat care își căuta iPhone-ul scăpat într-un canal cu apă

Pokemon GO sărbătorește Ziua Pământului cu un eveniment special

„Resident Evil Village”: Povestea persoanei reale din spatele personajului Lady Dimitrescu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News