Sony lansează un nou brand de periferice de gaming pentru PC: INZONE, separat de PlayStation

Autori: Cătălin Niţu, Cosmin Aionita | 29.06.2022
Sony lansează un nou brand de periferice de gaming pentru PC: INZONE, separat de PlayStation
Foto: Sony

Sony a anunțat oficial INZONE, noul său brand de echipamente de gaming pentru PC. Acesta va porni cu două modele de monitoare – M9 și M3 – și trei perechi de căști – H3, H7 și H9 –, care vor fi compatibile atât cu PC-uri, dar vor putea fi folosite și pe consolele PlayStation ale companiei. Totuși, compania se concentrează în special pe gaming pe PC, oferind capabilități pe care le vedem deja în piață și de la alte brand-uri concurente.

Monitoare și căști pentru gameri

Compania japoneză a ținut să menționeze că acest brand este unul care aparține de Sony și nu are legătură cu Sony Interactive Entertainment, ramura sub care este acoperit și brandul PlayStation. Astfel, probabil că nu vom vedea prea multe promoții care să includă noile periferice de gaming în zona de console.

Întrucât Sony este o companie care întotdeauna a mers spre zona premium pe fiecare piață pe care a activat, și INZONE va fi un brand premium de echipamente de gaming, așa că nu ar trebui să ne așteptăm la prețuri accesibile, cel puțin pentru produsele prezentate astăzi.

sony inzone
Foto: Sony

Citește mai multe despre noua gamă INZONE de la Sony, specificațiile fiecărui produs și prețurile pentru România pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News