Televizor smart 4K, decent pentru gaming casual, disponibil la Dedeman cu reducere

Autor: Alex Manole | 06.01.2023
Televizor smart 4K, decent pentru gaming casual, disponibil la Dedeman cu reducere

Un televizor cu caracteristici decente pentru gaming este disponibil la Dedeman cu reducere de preț. Modelul este Hisense 43A6BG, cu diagonală de 108 cm.

Televizorul are panou LED cu rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli), unghi de vizualizare de 178 de grade și oferă suport pentru tehnologia Dolby Vision HDR.

Telecomanda permite controlarea televizorului prin comenzi vocale. Mai mult, este disponibilă o aplicație VIDAA, care transformă telefonul în telecomandă.

La capitolul conectivitate, Hisense 43A6BG dispune de conexiuni Bluetooth, Wi-Fi, două porturi HDMI, două porturi USB, mufă Ethernet și slot CI+.

Citește și: Noul televizor vârf de gamă al Panasonic, OLED MZ2000, este foarte prietenos cu jocurile video

Pentru jocuri video, acest televizor este o opțiune entry-level decentă. Are ecran cu rată de refresh de doar 60 Hz, dar oferă un mod special pentru jocuri video care reduce timpul de răspuns la 16 ms. Hisense 43A6BG dispune de tehnologia ALMM (Auto Low Latency Mode), care stabilește latența cea mai potrivită pentru tipul de conținut rulat. Aceasta trece automat televizorul în mod de gaming atunci când un joc video este detectat.

Dedeman
Modelul Hisense 43A6BG. 

Sistemul de operare rulat de televizor este VIDAA U5.0, care este platforma proprietară a Hisense.

Pe partea audio, televizorul vândut de Dedeman are două difuzoare cu putere de 7 W fiecare și include suport pentru tehnologia DTS Virtual:X.

Televizorul costă 1.280 de lei, prețul fiind redus de la nivelul de 1.350 de lei.

Citește și: ASUS nu rămâne în urmă și lansează un nou Chromebook de gaming de top

Urmărește Go4Games.ro pe Google News