Noul birou de gaming de la SecretLab ascunde cablurile folosind magneți

Autor: Adrian Popa | 29.04.2021
Noul birou de gaming de la SecretLab ascunde cablurile folosind magneți

Cablurile reprezintă o problemă pentru toți posesorii de computere desktop, iar compania SecretLab din Singapore are o soluție.

Firma, cunoscută în special pentru scaunele sale de gaming foarte apreciate, a lansat pe piață un birou pentru gameri.

MAGNUS Metal Desk ascunde cablurile cu ajutorul magneților. Biroul costă 450 de dolari, iar accesoriile magnetice trebuie achiziționate separat.

Metal Desk include, de asemenea, tăvi și zone speciale în care pot fi ascunse cablurile. Suprafața biroului poate fi acoperită cu Magpad Desk Mat, o protecție realizată din leatherette, un tip de piele artificială. Aceasta se atașează la birou tot prin intermediul unor magneți.

Pentru cei care le preferă, biroul oferă și nelipsitele, în industria de gaming, lumini RGB. Benzile sunt invizibile dacă nu sunt pornite.

Biroul are o înălțime de 74 de cm și va fi disponibil în două versiuni, cu lungime de 150 de cm și de 120 cm. Lățimea este de 70 cm. Momentan este disponibilă doar versiunea mai mare.

MAGNUS Metal Desk are structură metalică și poate suporta o greutate de 100 kg. SecretLab oferă garanție de 5 ani la acest produs.

Sursa: SecretLab

CITEȘTE ȘI:

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Mașina electrică care va putea proiecta jocuri video pe pereții din față

ASUS ROG a lansat Flow X13, primul ultraportabil 2-în-1 de gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News