Valve crește producția de console Steam Deck

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2022
Valve crește producția de console Steam Deck

În ciuda crizei de cipuri prin care trece întreaga industrie de tehnologie, Valve a anunțat că va accelera producția consolei portabile Steam Deck. Astfel, conform declarațiilor oficiale, cei de la Valve intenționează să livreze de două ori mai multe console Steam Deck în cel de-al treilea trimestru al acestui an decât au reușit să o facă în cel de-al doilea trimestru.

Rezervările unităților ce urmează să fie livrate în trimestrul al treilea din 2022 vor fi confirmate către clienți, via e-mail, până la sfârșitul acestei luni.

Specificații impresionante pentru un dispozitiv portabil

Consola poate fi achiziționată de pe pagina https://store.steampowered.com/steamdeck, fiind disponibilă în trei variante, în funcție de spațiul și tipul de stocare dorit: 64GB eMMC (419€), 256GB SSD (549€) sau 512GB SSD (679€).

Toate cele trei variante ale consolei Steam Deck folosesc un APU creat de AMD, cu un procesor Zen 2 cu 4 nuclee și 8 fire de execuție (frecvențe de 2,4 – 3,5GHz) și un cip video bazat pe arhitectura RDNA 2 cu 8 nuclee, și 16 GB de memorie RAM LPDD5.

Afișajul inclus pe unitățile Steam Deck este tactil, are o diagonală de 7 inch și folosește un panel LCD cu rezoluție 1280×800 (aspect ratio 16:10), refresh rate de 60Hz și o luminozitate tipică de 400 de nits.

Sursa: Steam Deck Twitter, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News