Arnold Schwarzenegger a explicat de ce a apărut în World of Tanks: „Cum puteam spune nu?”

Autor: Adrian Popa | 09.02.2023
Arnold Schwarzenegger a explicat de ce a apărut în World of Tanks: „Cum puteam spune nu?”
Foto: Wargaming

În perioada sărbătorilor de iarnă, populara franciză de jocuri World of Tanks s-a asociat cu două figuri îndrăgite de la Hollywood, Arnold Schwarzenegger și Milla Jovovich.

Cei doi actori au salvat spiritul Crăciunului și le-au oferit jucătorilor misiuni în cadrul evenimentului Holiday Ops.

În cazul lui Arnold, starul a fost convins de fani să apară în aceste jocuri. O petiție începută pe Reddit în 2021 a devenit populară. Un utilizator a publicat chiar o imagine cu Schwarzenegger în tinerețe, în timp ce conducea un tanc. Inițiativa a avut, în final, succes.

„Le datorez totul fanilor mei, așa că atunci când mi-au cerut să fac ceva de acest gen cum puteam spune nu?”, a declarat actorul din „Terminator” și „Total Recall”.

Citește și: Director din cadrul Wargaming (World of Tanks), pus pe lista teroriștilor în Belarus

Puțină lume știe că Arnold Schwarzenegger a servit în armata austriacă în poziția de mecanic conductor de tanc, iar pasiunea pentru aceste vehicule nu l-a părăsit niciodată. Astăzi, actorul deține un vehicul blindat, un M-47 Patton din 1951.

„Arnie”, pe când activa în armata austriacă.

Starul a mai povestit și că după terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, forțele britanice au ocupat satul lui natal. „Îi vedeai conducând tancurile și jeep-urile și ocazional îmi dădeau gumă de mestecat”, își amintește Arnold.

Filmele cu Schwarzenegger se bucură încă de popularitate mare, în 2023. Actorul a explicat și de ce: „Oamenii iubesc acțiunea, mușchii, exploziile. Totul era atât de exagerat în anii ’80. Este greu să mai faci așa ceva astăzi, deoarece acum toată lumea vrea să fie luată în serios”.

Arnold a spus și că ar vrea să joace într-un film bazat pe un joc video. „Trebuie doar să îmi ceară asta”, a adăugat fostul Mr. Olympia.

Sursa: TechRadar

Citește și: John Carpenter, maestrul filmelor horror, ar vrea să regizeze un film bazat pe acest joc video

Urmărește Go4Games.ro pe Google News