Death Stranding și God of War vor fi transformate în film, respectiv serial

Autor: Adrian Popa | 16.12.2022
Death Stranding și God of War vor fi transformate în film, respectiv serial
Foto: Steam

Kojima Productions a bătut palma cu Hammerstone Studios pentru a crea un film bazat pe jocul video Death Stranding.

Potrivit anunțului oficial, producția va adăuga noi elemente și personaje în universul Death Stranding, titlu despre care am aflat recent că va avea o continuare.

Producătorul filmului va fi Alex Lebovici, care mai are în CV proiecte precum „Bill and Ted Face the Music”, „Barbarians” și „Boy Kills World”. El va fi consiliat de nimeni altul decât fondatorul Kojima Productions, marele Hideo Kojima, transmite PC Gamer. Alte detalii despre film nu au fost făcute publice.

Serial Amazon bazat pe jocul God of War din 2018

Tot acum, Amazon a anunțat că va lansa un serial bazat pe jocul video God of War, potrivit Hollywood Reporter. Parteneri în acest proiect, la care compania lucrează deja de nouă luni, sunt Sony Pictures Television, PlayStation Productions și Santa Monica Studio (dezvoltatorul jocului).

Citește și: God of War Ragnarok Review: Judecata de Apoi pentru Asgard

Serialul va urmări firul epic din jocul God of War lansat în 2018. Producători executivi la show vor fi mai mulți angajați ai Sony Santa Monica, așa că ne așteptăm ca serialul să nu se abată de la povestea din jocul atât de îndrăgit de mulți oameni.

Alte jocuri video care vor fi transformate în filme sunt Streets of Rage și Gran Turismo. Totodată, am aflat că filmul Starship Trooper va fi transformat în joc video.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News