Concediu pentru Diablo 4: O femeie de 50 de ani își ia 7 zile libere pe an pentru a se dedica gamingului

Autor: Adrian Popa | 07.07.2023
Concediu pentru Diablo 4: O femeie de 50 de ani își ia 7 zile libere pe an pentru a se dedica gamingului
Foto: Profimedia Images

Când ne gândim la gamerii pasionați, ne vin de obicei în minte adolescenți și tineri de 20 și ceva de ani. Însă această pasiune nu are vârstă. O femeie de 50 de ani a dezvăluit că în fiecare an își ia un concediu de o săptămână pe care îl dedică jocurilor video.

Caroline Alexander, o cercetătoare din Marea Britanie, este gamer de la vârsta de 6 ani. Ea l-a convertit și pe soțul ei, Phil, cu care petrece acum nopți întregi jucând Diablo 4.

Primul titlu jucat de Caroline a fost unul Arcade, Jetset Willy. Ea a luat contact cu jocul în 1982. Astăzi, femeia joacă, pe lângă cel mai nou Diablo, Fable sau Mass Effect.

Prima consolă deținută de Caroline Alexander a fost Saga Master System în 1989. La momentul respectiv, mama ei dorea ca ea să dezvolte o pasiune pentru „hobby-uri mai feminine”.

Citește și Diablo IV Review: o nouă față a Răului

„Mama credea că niciun bărbat nu mă va vrea. Din fericire s-a înșelat”, a glumit cercetătoarea.

Femeia, din Dundee, Scoția, a început să rezerve o săptămâna pentru gaming în fiecare an după lansarea RPG-ului Dragon Age Inquisition. Anul acesta, săptămâna a fost rezervată pentru Diablo 4.

Dispozitivul principal pentru gaming al cercetătoarei este o consolă Xbox Series X. Femeia petrece 14 ore pe săptămână în jocurile video.

„Sunt mândră de faptul că sunt gamer. Toată lumea e mirată de vârsta mea și de timpul pe care îl petrec în fiecare săptămână în jocuri. Am mii de oare doar în Diablo 3”, a mai spus Caroline.

Un alt gamer senior care a devenit faimos pe internet recent este David Bradford, în vârstă de 81 de ani. Bărbatul folosește un PC, iar titlul lui preferat este Medal of Honor: Allied Assault.

Sursa: Mirror.co.uk

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News