Descoperire surprinzătoare făcută de un bărbat în carcasa unui joc pentru PS2

Autor: Adrian Popa | 27.05.2022
Descoperire surprinzătoare făcută de un bărbat în carcasa unui joc pentru PS2
Foto: Profimedia Images

Un gamer a făcut o descoperire surpinzătoare în carcasa unui joc de PlayStation 2 pe care nu l-a mai folosit de foarte multă vreme.

Bărbatul, care folosește numele de utilizator DJ Limited, a povestit întâmplarea pe o rețea de socializare. În interiorul carcasei jocului Need for Speed Underground 2 a dat peste 1.000 de lire sterline. Bărbatul nu își mai aduce aminte dacă el a pus sau nu banii acolo, în urmă cu mult timp.

„Am fost să îmi iau consola PlayStation 2. A trebuit să folosesc televizorul bunicii deoarece era singurul care avea porturile (necesare – n.e.). Am început să mă uit prin toate jocurile ca să mă asigur că totul este acolo unde trebuie să fie și am deschis unul pentru a mă uita. Sincer, nu pot să cred că am găsit 1.000 de lire sterline. Eu cred că am ascuns banii acolo atunci când eram tânăr”, a povestit DJ Limited pe TikTok.

@djlimited nahhhhhhh nice 1 younger me #1000 #lostmoney #foundmoney #agranddontcomeforfree ♬ original sound – DJ Limited

Citește și: Descoperire neașteptată făcută într-o placă video RTX 3090 de 1.500 de dolari

Postarea lui a devenit virală. Comentariile au fost care mai de care mai variate. „Cine uită de o mie?”, a scris un utilizator al rețelei de socializare. Alții l-au felicitat pe DJ Limited pentru descoperire. Banii îi ajung pentru a cumpăra o consolă PS5 (dacă o găsește la prețul recomandat pentru producător) și accesorii pentru ea.

Bancnotele sunt din hârtie, iar în curând, dacă nu le cheltuiește, bărbatul va trebui să le schimbe cu cele noi, din plastic, introduse în circulație de Marea Britanie.

Dacă tot suntem la capitolul descoperiri surprinzătoare care au legătură cu consolele PlayStation, vă informăm că anul trecut poliția din Australia a găsit ceva total neașteptat într-o consolă PS5 expediată din Portugalia. Aceasta avea, în interiorul ei, 1,5 kg de cocaină.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News