Moment interzis minorilor la un turneu de Street Fighter: Un personaj a apărut nud

Autor: Adrian Popa | 01.08.2023
Moment interzis minorilor la un turneu de Street Fighter: Un personaj a apărut nud

Un moment neașteptat s-a petrecut recent la un turneu de Street Fighter 6 transmis pe platforma Twitch. Jocul a fost pornit cu un mod pentru nuditate activat, iar personajul Chun-Li a apărut în „costumul Evei”.

Street Fighter 6 este un hit, iar turnee sunt organizate frecvent. Pe 31 iulie, Corner2Corner a organizat o astfel de competiție, la care au participat și jucătorii Lensta și Packz. În confruntarea dintre aceștia, personajul Chun-Li a apărut fără haine, dar din fericire lupta nu a durat mult.

„Țineți minte, Street Fighter 6 este un joc 18+”, a glumit un utilizator de Twitch care a văzut momentul.

Greșeala îi aparține organizatorului turneului, care a rulat o versiune modificată a jocului.

Din fericire pentru deținătorul Corner2Corner, contul său de Twitch nu a fost suspendat din cauza acestui incident. O astfel de măsură nu este, însă, exclusă în perioada următoare. Clipul video cu momentul a fost șters de pe platformă, dar este disponibil în alte locuri pe internet.

Nu este primul incident de acest fel. La un turneu de anul trecut, transmis tot pe Twitch, Mythra din Super Smash Bros. Ultimate a apărut de asemenea într-o ipostază „necenzurată”.

Platforma Twitch furnizează frecvent momente virale. Recent, un streamer, care a purtat timp îndelungat căști, s-a trezit cu un șanț pe scalp. Tânărul s-a ras în cap pentru un eveniment caritabil și a făcut descoperirea, șocantă pentru el, cu această ocazie. „Omule, am un șanț chiar aici. Aici vin căștile!”, a exclamat streamer-ul Curtoss. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare online.

Sursa: Dexerto

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News