Street Fighter 6: vânzări de peste două milioane de exemplare

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2023
Street Fighter 6: vânzări de peste două milioane de exemplare
Foto: Capcom

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Capcom a confirmat că Street Fighter 6, cel mai recent titlu din serie, a depășit borna de două milioane de exemplare comercializate, de la apariția sa de la începutul lunii iunie și până acum. Vă reamintim că Street Fighter 6 este disponibil în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC.

Ca noutate absolută pentru acest al șaselea joc numerotat al seriei, modul de joc World Tour îi permite jucătorului să își creeze propriul avatar, cu numeroase opțiuni de personalizare. Pe măsură ce progresează prin modul Story, acest personaj își va îmbunătăți caracteristicile și capabilitățile prin lupte de stradă (Street Fights) împotriva unei distribuții variate de NPC-uri. De asemenea, eroul se poate întâlni cu maeștri precum Ryu sau Chun-Li, de la care învăță mișcări speciale noi.

De asemenea, jucătorii își pot duce personajele astfel create în Battle Hub, ce servește drept lobby pentru a putea iniția meciuri împotriva altor jucători de pe glob sau chiar turnee online. Când doi jucători se așează la același cabinet arcade din Battle Hub, au posibilitatea să pornească un meci la care pot asista toți utilizatorii prezenți în Battle Hub. Jucătorii pot vizita, de asemenea, secțiunea Game Center, unde au ocazia de a încerca titluri clasice de la Capcom, precum Street Fighter II sau Final Fight.

Sursa: Street Fighter Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News