Neil Robertson: Câștigam mai multe turnee de snooker dacă nu eram dependent de jocurile video

Autor: Adrian Popa | 19.04.2023
Neil Robertson: Câștigam mai multe turnee de snooker dacă nu eram dependent de jocurile video
Foto: Profimedia Images

Neil Robertson, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de snooker, a declarat că dependența de jocurile video i-a afectat viața personală și cariera.

„Această dependență m-a costat mult în carieră și în viața personală. Probabil aș fi câștigat mai multe turnee. Am câștigat Camionatul Mondial în 2010, dar poate aș fi câștigat mai multe dacă eram dedicat total snooker-ului”, a declarat australianul pentru Game Quitters.

Sportivul a adăugat că petrecea mult timp în jocuri video, în loc să stea cu familia sau să se antreneze.

„Eram dependent de League of Legends, World of Warcraft și FIFA. A fost ridicol. Stăteam toată noaptea și jucam aceste jocuri”, a mai spus Robertson.

Citește și: Iată de ce actorul Nick Offerman din „The Last of Us” a renunțat definitiv la jocurile video

Fostul campion mondial a spus că LoL este acum interzis în locuința lui, iar regula a fost stabilită de partenera lui de viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neil Robertson (@nr147)

Neil Robertson crede că sesiunile lungi de gaming sunt nesănătoase. „Să petreci atâtea ore în fața unui ecran îți afectează somnul, starea de spirit”, a explicat el.

„Dacă ești un tip singur și ai un job normal, te poți descurca. Dar nu pot câștiga meciuri profesionale de snooker când ești obosit”, a mai spus Robertson.

O altă celebritate care a declarat că dependența de jocurile video i-a afectat cariera este actorul James McAvoy. Starul a spus că nu călătorea niciodată fără consola lui Xbox. Din cauza sesiunilor lungi de gaming actorul mergea epuizat la filmări și nu își învăța replicile.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News