Iată de ce actorul Nick Offerman din „The Last of Us” a renunțat definitiv la jocurile video

Autor: Adrian Popa | 03.02.2023
Iată de ce actorul Nick Offerman din „The Last of Us” a renunțat definitiv la jocurile video
Foto: captură din video

Nick Offerman, unul dintre actorii din serialul „The Last of Us”, a declarat că a renunțat la jocurile video după experiența pe care a avut-o cu un titlu de Nintendo 64.

În timpul emisiunii Jimmy Kimmel Show, actorul a povestit că în urmă cu mult timp a încercat un joc video, dar a renunțat definitiv după doar câteva săptămâni. „În urmă cu 25 de ani am jucat ultimul meu joc video. Am pierdut câteva săptămâni într-un joc numit Banjo Kazooie” a declarat actorul.

Pe Offerman l-a prins atât de tare titlul încât s-a jucat foarte mult, într-un timp scurt. Însă apoi actorul a realizat că această activitate devine o problemă și a renunțat. „Am decis să nu mai fac niciodată asta”, a explicat el.

Nick Offerman a spus că jocurile de astăzi sunt atât de bune încât dacă ar începe să le joace probabil nu ar mai ieși din casă și nu ar mai merge la audiții pentru seriale precum „The Last of Us”.

Nick Offerman nu este singurul actor care a trecut printr-o astfel de experiență. Pentru alții a fost mai greu să se îndepărteze de jocurile video. Actorul David Harbour („Quantum of Solace”, „Suicide Squad”) a declarat că World of Warcraft i-a „distrus viața” timp de un an. „Eram extrem de dependent de acest joc video”, a declarat el.

Totodată, actorul scoțian James McAvoy a spus că dependența de jocurile video i-a pus la un moment dat în pericol cariera. Starul a povestit că nu călătorea niciodată fără consola lui Xbox. Din cauza sesiunilor prelungite de gaming, care uneori se terminau dimineața, actorul mergea epuizat la filmări și nu își învăța replicile.

Deși pot crea dependență, jocurile video au și multe beneficii, dacă sunt jucate cu moderație. Pot stimula inteligența copiilor, ajută la combaterea problemelor climatice sau pot ameliora problemele mintale.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News