Un actor cunoscut spune că dependența de jocuri video i-a afectat cariera

Autor: Adrian Popa | 24.08.2021
Un actor cunoscut spune că dependența de jocuri video i-a afectat cariera
Foto: Profimedia Images

Cunoscutul actor scoțian James McAvoy a declarat că dependența de jocurile video i-a pus la un moment dat în pericol cariera. Starul, care a jucat rolul tânărului Charles Xavier în „The X-Men”, a spus că nu călătorea niciodată fără consola lui Xbox.

Sesiunile prelungite de gaming, care uneori se terminau dimineața, i-au afectat cariera lui McAvoy. Actorul mergea epuizat la filmări și nu își învăța replicile.

Actorul de 42 de ani a declarat că la un moment dat a ars discul cu jocul lui preferat, „The Elder Scrolls IV: Oblivion”, în încercarea de a se lăsa de gaming. „Acest joc mă trimite în uitare”, își amintește actorul că s-a gândit atunci.

Într-o noapte, McAvoy s-a jucat până la ora 5:35, deși la 6:00 începeau filmnările. Mașina a venit și l-a luat la 5:45. Atunci, actorul a decis că trebuie să facă ceva și a ars jocul.

Starul a admins că s-a reapucat de jocuri în pandemie împreună cu niște prieteni, dar spune că acum se poate controla. La fiecare câteva zile, grupul joacă „Call of Duty: Warzone”.

Gamingul excesiv poate provoca și probleme serioase de sănătate. O tânără care se juca opt ore pe zi Overwatch a suferit leziuni la încheieturile mâinilor. La doar 20 de ani, speranța Juliei Bright de a deveni jucătoare profesionistă s-a năruit, în ciuda faptului că este talentată.

Sursa: Daily Record

CITEȘTE ȘI:

Urmăriți “Exodus”, scurt-metrajul dedicat jocului Battlefield 2042

Far Cry 6 a fost confirmat. Ce actor faimos joacă în noua creație Ubisoft

The Witcher: Nightmare of the Wolf – trailer complet pentru filmul ce urmează să fie lansat pe Netflix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News