O aplicație falsă de calculator este folosită de persoanele infidele

Autor: Alex Manole | 04.06.2022
O aplicație falsă de calculator este folosită de persoanele infidele
Foto: Envato Elements

Un bărbat a dezvăluit, pe o rețea de socializare, faptul că există o aplicație de calculator falsă care poate fi folosită de către cei care își înșală partenerii. Postarea lui s-a viralizat.

Aplicația, care are iconița similară cu cea a celei pentru calculator, este, de fapt, un loc secret în care pot fi stocate imagini și clipuri video, care pot fi folosite inclusiv pentru „sexting”.

Sextingul presupune trimiterea de mesaje electronice cu caracter sexual sugestiv sau explicit.

@nuggetonair #cheating #datingadvice #dating #cheaters #cheat #datingtips #datingexpert #datinglife #relationship #realtionships #relationshipadvice #relationshiptips #relationshipproblems #datingproblems ♬ original sound – Nugget

Citește și: Un bărbat a golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. Aşa a aflat că îl înşela

Calculator# Hide Photos Videos este versiunea aplicației pentru iPhone. Aceasta poate fi folosită și pentru păstrarea sigură de documente, parole sau notițe. În App Store, aplicația este apreciată și are un punctaj de 4.5 steluțe din 5 posibile, primit de la 18.500 de utilizatori.

Varianta de Android, numită Calculator – Photo vault, are o funcție suplimentară, numită Intruder selfie. Aplicația îi face o poză persoanei care introduce greșit parola, așa că deținătorul telefonului știe când cineva l-a accesat pe ascuns. În Google Play, Calculator – Photo vault are un punctaj de 4.8 steluțe din 5 posibile, primit de la 342.000 de utilizatori.

Bineînțeles, nu toate persoanele care folosesc aceste aplicații sunt infidele. Foarte mulți utilizatori le utilizează pur și simplu pentru a păstra acolo fișierele importante, care includ date precum PIN-uri, parole de la conturi importante sau chiar propriile imagini și clipuri video sensibile.

Citește și: FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Urmărește Go4Games.ro pe Google News