FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Autor: Alex Manole | 21.10.2020
FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica
Foto: Imgur/WaltK89

Un tânăr, care foloseşte numele de utilizator WaltK89, a arătat pe Imgur cum s-a răzbunat pe fosta logodnică care l-a înșelat cu cel care trebuia să-i fie cavaler de onoare la nunta lor.

După ce s-a mutat din casă, femeia i-a cerut fostului logodnic să-i trimită o consolă video Wii uitată acolo de fostul cavaler de onoare, actualmente iubitul ei.

Tânărul a promis că le trimite dispozitivul. Cu această ocazie i-a venit şi o idee de răzbunare „diabolică”.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Bărbatul a cumpărat 600 de coliere din plastic (şoricei), bandă adezivă foarte puternică, un senzor, plasă de metal şi bandă adezivă foarte puternică. A folosit toate aceste materiale pentru a împacheta consola şi accesoriile într-un colet. Ce a ieşit vedeţi în imaginile din galeria foto de mai jos.

Note to self: don’t piss this dude off

Un alt bărbat înșelat a mers mult mai departe

Măcar acest bărbat a ales o răzbunare cât de cât pașnică. Un macaragiu din SUA s-a răzbunat într-un mod ieşit din comun pe nevasta infidelă şi amantul acesteia, potrivit Go4it.

A mers cu utilajul de serviciu la locuinţa rivalului şi a folosit barca acestuia, pe post de bilă pentru domelări, pentru a distruge maşina soţiei lui şi „cuibul dragostei”.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • comentator spune:

    Erau și alte căi, mai simple, ca cel înșelat să declare că are nevoie de un psihiatru. Fata probabil că bănuia ceva și a preferat să nu-și pună pirostriile cu un obsedat. Bravo ei!