Un bărbat a golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. Aşa a aflat că îl înşela

Autor: Alex Manole | 02.03.2022
Un bărbat a golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. Aşa a aflat că îl înşela

La câteva luni după ce soția lui a murit, un bărbat, Sam Miller, s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani. Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soția lui avea o aventură cu un bărbat și că folosea terminalul respectiv pentru a ține legătura cu el.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi și istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar și două ore. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soția lui nu lucra.

telefon

„Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Citește și Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake

Bărbatul a povestit întâmplarea pe Imgur și a spus că dorește acum să afle cine este cel cu care l-a înșelat soția. Nu dorește să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să știe acest lucru pentru a se liniști.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care își înșală partenerii de viață folosesc un telefon secret, despre a cărui existență partenerii lor nu știu.

Citește și Minecraft: Numele propuse de un tată gamer pentru viitorii copii ar putea duce la divorț

Urmărește Go4Games.ro pe Google News