O mamă s-a oferit ca premiu proprietarului locuinței după ce a pierdut la un joc

Autor: Alex Manole | 09.12.2022
O mamă s-a oferit ca premiu proprietarului locuinței după ce a pierdut la un joc
Foto: Pixabay

Jocurile de tot felul nasc pasiuni puternice. O mamă din India este atât de pasionată de jocul de societate Ludo (disponibil și în versiuni pentru Android sau iOS) încât s-a oferit pe sine ca premiu proprietarului casei în care locuia.

Incidentul s-a petrecut în orașul Pratapgarh, din statul Uttar Pradesh. Soțul femeii a alertat poliția după ce soția lui, cu care are doi copii, a părăsit familia.

Bărbatul lucra în alt stat și trimitea bani acasă pentru întreținerea familiei. Soția lui a pariat acești bani la Ludo, pe care îl juca împreună cu proprietarul locuinței în care locuia familia. După ce a pierdut banii, femeia s-a oferit pe ea proprietarului și s-a mutat cu el.

Citește și > Joc de societate Elden Ring, lansat pe Kickstarter. Succesul este masiv

Potrivit soțului femeii, aceasta a pierdut toți banii pe care el i-a trimis acasă în ultimele șase luni. Bărbatul a fost nevoit să renunțe la locul de muncă pentru a avea grijă de cei doi copii ai familiei. El a rugat-o pe soție să revină acasă, dar aceasta a refuzat, motivând că vrea să își respecte promisiunea.

Poliția a anunțat că va deschide o anchetă, potrivit India Today.

Incidentul ne aduce aminte de unul similar petrecut în Malaezia. O tânără, mamă a unui copil de 3 ani, a plecat în 2020 de acasă pentru a trăi și juca PUBG cu un bărbat pe care l-a cunoscut, se pare, pe internet.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook sau pe canalul oficial de Telegram.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News