Un fan Splatoon, frustrat, a cumpărat titluri Nintendo pentru a participa la adunarea acționarilor

Autor: Adrian Popa | 23.06.2023
Un fan Splatoon, frustrat, a cumpărat titluri Nintendo pentru a participa la adunarea acționarilor

Unii oameni sunt dispuși să facă gesturi ieșite din comun pentru a-și spune punctul de vedere. Un fan japonez înflăcărat al jocului Splatoon, nemulțumit de anumite decizii ale dezvoltatorului Nintendo, a cumpărat titluri la companie pentru a putea participa la adunarea anuală a acționarilor.

Tânărul a provocat un mic scandal la eveniment. El a întrebat de ce personajele bărbați nu au parte de opțiuni mai bune de personalizare în Splatoon 3. Gamerul a folosit și rețeaua de micro-blogging Twitter pentru a-și arăta frustrarea. El susține că Nintendo favorizează personajele feminine din Splatoon 3.

Pentru a participa la întâlnirea acționarilor, tânărul a cumpărat acțiuni Nintendo în valoare de aproape 3.600 de dolari. O parte din bani au provenit din vânzarea unei console Nintendo Switch, pe care a cumpărat-o cu un card de credit.

Citește și: Decizia, legată de sânii și nuditatea din jocuri, pe care a luat-o Nintendo

Gamerul susține că dezvoltatorul Splatoon a ignorat scrisorile pe care i le-a trimis.

Președintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, i-a atras atenția tânărului, la eveniment, că întrebarea lui este prea lungă. Acesta din urmă nu s-a oprit, însă, din vorbit. Până la urmă, Furukawa i-a mulțumit acționarului pentru feedback și pentru faptul că joacă Splatoon.

Anul trecut, un alt gamer a mers la întâlnirea anuală a acționarilor Nintendo pentru a-i cere companiei să lanseze un nou joc F-Zero.

Sursa: VGC

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News