Decizia, legată de sânii și nuditatea din jocuri, pe care a luat-o Nintendo

Autor: Adrian Popa | 04.10.2022
Decizia, legată de sânii și nuditatea din jocuri, pe care a luat-o Nintendo
Imagine din

Nintendo, spre deosebire de alte companii de pe piață, a permis pe platformele sale jocurile cu nuditate. De altfel, organizația, care există încă de pe vremea Imperiului Otoman, a lansat în trecut chiar și cărți de joc cu femei în ipostaze sexy.

Însă gigantul japonez se pare că s-a răzgândit, potrivit unor zvonuri, și nu mai permite nuditatea, exact ca rivalele sale, Microsoft sau Sony.

Gamuzumi, dezvoltatorul Hot Tentacles Shooter, susține că lansarea pe Switch a jocului a fost împiedicată de această nouă regulă. Când au trimis titlul pentru a fi analizat, Nintendo i-ar fi informat că nu va fi permis pe consolă din cauza sânilor descoperiți care apar în el.

Imagine din Hot Tentacles Shooter. În unele scene personajele sunt dezbrăcate complet. (Foto: Steam)

Același lucru s-a întâmplat și cu Elves Christmas Hentai Puzzle, dezvoltat tot de Gamuzumi.

Potrivit firmei, Nintendo face acest lucru deoarece se teme că scenele obscene pot afecta imaginea brandului său. Japonezii nu au explicat, în mod public, motivele pentru care și-au schimbat recent politica.

Una dintre femeile pe care jucătorii le pot „dezbrăca” în Pipi & Bibi’s DX.

Nu se știe, în aceste condiții, ce se va întâmpla cu jocul erotic Pipi & Bibi’s, care urma să fie relansat, sub numele Spy Bros. (Pipi & Bibi’s DX), pentru Nintendo Switch. În acest titlu, după completarea unor etape, o porțiune din imaginea unei femei, aflată într-o ipostază provocatoare, este dezvăluită. La un moment dat aceasta este arătată complet.

Sursa: Go Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News