Un gamer a folosit jocul The Last Of Us Part II pentru a-și vedea locurile de la concertul Beyonce din 2023

Autor: Adrian Popa | 14.02.2023
Un gamer a folosit jocul The Last Of Us Part II pentru a-și vedea locurile de la concertul Beyonce din 2023
Foto: thelastofus.fandom.com

Un fan al lui Beyonce a apelat la jocul The Last Of Us Part II pentru a vedea cum arată locurile de pe stadion pe care le are la un concert viitor al artistei.

Cântăreața va susține în acest an turneul Renaissance, în care își va promova cel de-al șaptelea album de studio. În septembrie, un concert va fi ținut pe stadionul Lumen Field din Seattle, cu capacitate de 72.000 de locuri. Dezvoltatorii The Last Of Us Part II au folosit acest obiectiv din Orașul de Smarald ca sursă de inspirație pentru Stadionul SoundView, care apare în a doua parte a jocului.

Gamerul a înregistrat momentul când personajul Abby ajunge pe stadion. „Eu jucând The Last Of Us 2 pentru a-mi găsi locurile de la turneul Renaissance”, a scris el.

Beyonce a doborât în acest an recordul pentru cele mai multe premii Grammy primite vreodată de un artist, ajungând la 32. Artista a plecat acasă, la ediția din 2023, cu încă patru trofee.

Tot la acest eveniment a fost acordat pentru prima dată un Grammy pentru cea mai bună muzică din jocurile video. Câștigătoare a fost compozitoarea și violonista Stephanie Economou, care a primit trofeul pentru muzica din Assassin’s Creed Valhalla (lansat în 2020) și DLC-ul jocului, Dawn of Ragnarok (2022).

În ceea ce privește seria de jocuri The Last Of Us, co-președintele dezvoltatorului Naughty Dog, Neil Druckmann, a declarat că este posibil să nu urmeze o continuare, în ciuda succesului serialului cu același nume produs de HBO.

Stadionul SoundView din jocul video dezvoltat de Naughty Dog:


Sursa: NME

Urmărește Go4Games.ro pe Google News