Serialul The Last of Us va continua cu un al doilea sezon

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2023
Serialul The Last of Us va continua cu un al doilea sezon
Foto: HBO

HBO a comandat un al doilea sezon al serialului The Last of Us, realizat pe baza seriei de jocuri video realizate de studioul Naughty Dog, parte a Sony Interactive Entertainment. După difuzarea a doar două episoade, care s-au bucurat de un succes incredibil, rețeaua de televiziune a luat decizia de a prelungi noul serial pentru încă un sezon.

Sunt impresionat, onorat și, să fiu sincer, copleșit de faptul că atât de mulți oameni au vizionat și au format o relație cu această nouă interpretare a călătoriei lui Joel și Ellie. Colaborarea cu Craig Mazin, incredibilele echipe și distribuții de actori și HBO mi-a depășit așteptările. Acum vom avea plăcerea de a repeta experiența cu un al doilea sezon! Din partea tuturor celor implicați la Naughty Dog și PlayStation, vă mulțumim!

– Neil Druckmann, producător executiv al serialului The Last of Us, director de creație al jocului The Last of Us, regizor al jocului The Last of Us Part II

Sunt atât de recunoscător lui Neil Druckmann și celor de la HBO pentru parteneriatul nostru și chiar și mai recunoscător milioanelor de oameni care ni s-au alăturat în această călătorie. Publicul ne-a oferit șansa de a continua și, din postura de fan al personajelor și lumii create de Neil și Naughty Dog, sunt mai mult decât pregătit să mă întorc în acest univers.

– Craig Mazin, conducător al proiectului serialului The Last of Us

Conform zvonurilor, cel de-al doilea sezon al serialului The Last of Us se va concentra pe evenimentele din al doilea joc al seriei, urmând să fie disponibil în două părți, una dedicată lui Ellie și cealaltă lui Abby, celălalt personaj jucabil din The Last of Us Part II.

Serialul The Last of Us, cu actorii Pedro Pascal (Joel) și Bella Ramsey (Ellie) în rolurile principale, poate fi vizionat pe HBO sau prin intermediul platformei HBO Max, noi episoade (dintr-un total de 9) urmând să fie publicate în fiecare zi de luni.

Sursa: Variety

Urmărește Go4Games.ro pe Google News