A Plague Tale: Requiem primește Performance Mode: 60fps pe PS5 și Xbox Series X

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2023
A Plague Tale: Requiem primește Performance Mode: 60fps pe PS5 și Xbox Series X

Focus Entertainament și Asobo Studio au anunțat lansarea unui nou update pentru A Plague Tale: Requiem, acesta adaugând o serie nouă de opțiuni grafice pentru toate platformele pe care jocul este disponibil: PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și, foarte curând, și pentru ediția pentru Nintendo Switch (bazată pe streaming din cloud).

Astfel, edițiile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X vor primi un nou Performance Mode, ce va permite rularea jocului cu un framerate de 60 de cadre pe secundă. Ediția originală de A Plague Tale: Requiem rula pe aceste platforme cu 30 de cadre pe secundă, sau, în prezența unui TV compatibil cu standardul HDMI 2.1, cu un framerate de 40fps. Aplicându-se optimizări și o scădere a rezoluției de afișare, noul Performance Mode pentru PS5 și Xbox Series X face pasul către 60fps.

De asemenea, versiunea pentru PC a jocului primește, după aplicarea acestui update, opțiuni grafice suplimentare, menite să optimizeze funcționarea pe procesoare aflate la limita de jos a cerințelor de sistem: posibilitatea de a ajusta numărul de șobolani animați afișați pe ecran și fluența animațiilor pentru acești șobolani sau pentru personajele afișate pe ecran.

A Plague Tale: Requiem este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam si Epic Games Store). Jocul este de asemenea inclus în abonamentele PC Game Pass și Xbox Game Pass.

Sursa: Focus Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News