PC Game Pass a ieșit din faza de testare, fiind oficial lansat în România. Oferte și prețuri actualizate

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2023
PC Game Pass a ieșit din faza de testare, fiind oficial lansat în România. Oferte și prețuri actualizate
Foto: Microsoft

La finalul lunii februarie a acestui an, Microsoft a decis să extindă suportul pentru serviciul PC Game Pass în 40 de țări noi, printre care și România. Astfel, pentru o perioadă limitată, doritorii s-au putut înscrie în programul Insider al celor de la Microsoft, dobândind astfel accesul la o versiune de preview/testare a serviciului Game Pass pentru PC.

Iată că această perioadă preliminară a expirat, iar serviciul PC Game Pass este acum disponibil în mod oficial in România, fără a fi nevoie să vă înscrieți în Insider Program sau în vreo altă sesiune de testare specială. Tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația Xbox din Windows 10 sau Windows 11, să accesați tab-ul Game Pass și să urmați instrucțiunile afișate.

Prețuri de abonare mai accesibile

Mai mult, avem parte și de o schemă nouă de prețuri, diferită și mai accesibilă decât cea practicată în perioada de preview: abonații noi vor beneficia de o ofertă specială, prețul primelor trei luni de abonament fiind de numai 4,75 lei. După expirarea acestei perioade introductive, veți fi taxați cu 35 lei / lună dacă doriți să rămâneți abonat la PC Game Pass.

Mai mult, cei care au testat PC Game Pass ca parte a Insider Program vor primi două luni de abonament gratuit la acest serviciu, ca semn de mulțumire din partea celor de la Microsoft. Această recompensă va fi aplicată conturilor Microsoft eligibile în următoarele zile.

PC Game Pass România

Serviciului Game Pass pentru PC conferă acces imediat la sute de jocuri pentru PC dezvoltate de Xbox Game Studios și Bethesda, la titlurile incluse în abonamentul EA Play, dar și la beneficii în jocurile dezvoltate de Riot Games.

Biblioteca de titluri incluse în abonamentul Game Pass pentru PC este în continuă creștere, jocurile de la Xbox și Bethesda fiind adăugate încă din momentul lansării. Spre exemplu, viitorul Minecraft Legends va fi disponibil începând cu 18 aprilie 2023, în timp ce Redfall, noul joc dezvoltat de studioul Arkane (Dishonored, Prey) va fi putea fi încercat, ca parte a Game Pass, de pe 2 mai 2023.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News