Ancestors: The Humankind Odyssey, disponibil acum pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2020
Ancestors: The Humankind Odyssey, disponibil acum pe Steam

Private Division, o divizie a Take-Two Interactive, și studioul Panache Digital Games au lansat astăzi Ancestors: The Humankind Odyssey și pe Steam, după debutul de succes a jocului în 2019 pe PlayStation 4, Xbox One și Epic Game Store.

Acest joc unic de tip ”third-person open world survival” este primul proiect al studioului independent Panache Digital Games, co-fondat în 2014 de Patrice Désilets, unul dintre creatorii seriei Assassin’s Creed.

O experiență de joc cu multiple premii

De la debutul său, jocul a primit mai multe premii și recomandări, inclusiv “Best Foreign Independent Game” acordat de Pégases, premiul “Pixel d’Or for Originality and Innovation” de la JeuxVideo.com, dar și distincția “Innovation in Games” din partea Ludicious Awards.

În iunie 2020 Ancestors a fot premiat cu “NUMIX Award” în categoria “Large Scale Game Category” de către Quebec Digital Industry.

Ancestors: The Humankind Odyssey prezintă începuturile istoriei omenirii, încredințând jucătorului sarcina extrem de dificilă de a asigura supraviețuirea tribului din care face parte, pe durata procesului de evoluție de mai multe milioane de ani.

Spre exemplu, vei fi nevoit să înfrunți prădători feroce în timp ce vei explora mai multe tipuri de locații. În junglă, te poți folosi de liane și de crengile copacilor pentru a evita pericolele care te pândesc la fiecare pas. Explorând mediul înconjurător, personajul tău va înțelege cum să se folosească de avantajele oferite de lumea de joc. Cu destul antrenament, un simplu băț poate fi transformat într-o lance primitivă, potrivită pentru a înfrunta prădătorii, în timp ce plantele ascund leacurile pentru diferite maladii.

Ce este nou în ediția pentru Steam?

Ancestors: The Humankind Odyssey este disponibil acum și pe Steam la un preț echivalent cu 19,99€. Odată cu lansarea jocului pe Steam, a devenit disponibilă și coloana sonoră oficială a jocului, inspirată din muzica africană.

Versiunea pentru Steam a jocului beneficiază și de cele mai noi patch-uri și update-uri apărute de la lansarea inițială a jocului:

  • tutoriale mai cuprinzătoare și obiective adiționale pentru a ghida mai bine jucătorul în călătoria sa
  • folosirea funcției de vibrație a controllerului
  • noi indicii vizuale pentru acțiunile condiționate de timp, printre care și luptele
  • noi noduri RPG care automatizează câteva dintre sarcinile clanului, în special cele legate de împerechere și solidificarea relațiilor
  • noi animații ale personajelor
  • eliminarea de bug-uri

Ancestors: The Humankind Odyssey este acum disponibil în ediții pentru consolele PlayStation 4, Xbox One, precum și pentru PC, prin Epic Games Store și Steam.

Ancestors The Humankind Odyssey Steam

Sursa: Private Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News