Assassin’s Creed Mirage se întoarce la originile seriei. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2022
Assassin’s Creed Mirage se întoarce la originile seriei. Când va fi lansat jocul
Foto: Ubisoft

După cum fusese promis, Ubisoft s-a folosit de cel mai recent episod al show-ului „Ubisoft Forward” pentru a dezvălui viitorul seriei Assassin’s Creed. Iar acesta începe în 2023, pe parcursul anului viitor urmând sa fie lansat Assassin’s Creed Mirage, următorul titlu principal din serie, ce va fi disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Epic Games Store și Ubisoft Connect). Jocul va fi inclus și în abonamentul Ubisoft+.

Dezvoltarea lui Assassin’s Creed Mirage a căzut în sarcina studioului Ubisoft Bordeaux, cu susținere din partea Ubisoft Montréal, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Filipine, Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Kiev, Ubisoft Odessa și Ubisoft București. Iar descrierea oficială venită din partea publisher-ului confirmă toate zvonurile apărute în ultimele zile: jucătorii vor avea ocazia de a-l controla pe Basim Ibn Is’haq, de la începuturile sale de hoț pe străzile Bagdadului din secolul al IX-lea și până la ascensiunea sa prin rangurile grupării asasinilor.

Întoarcerea la originile seriei Assassin’s Creed

Jocul va abandona ambițiile de RPG-urile ale titlurilor recente Assassin’s Creed, întorcându-se către originile seriei, în încercarea de a oferi o experiență action-adventure bazată pe poveste, o distribuție diversă de personaje și o viziune modernă asupra mecanicilor de gameplay clasice, precum parkour-ul sau asasinatele. Vocea lui Roshan, mentora lui Basim, va fi interpretată de cunoscuta actriță Shohreh Aghdashloo, iar muzica jocului este compusă de Brendan Angelides.

Precomenzile pentru Assassin’s Creed Mirage sunt disponibile acum, jocul urmând să fie disponibil și în pachetele Deluxe Edition sau Collector’s Case. Deluxe Edition include, pe lângă jocul propriu-zis, un artbook și coloana sonoră (ambele în format digital), alături de un Deluxe Pack inspirat din seria Prince of Persia (cu elemente cosmetice, precum un costum exclusiv, skin-uri pentru vultur și animalul de călărie, arme etc.).

Assassin's Creed Mirage
Foto: Ubisoft

Collector’s Case va include întregul pachet Deluxe Edition, alături de o figurină de 32cm înfățișându-l pe eroul Basim, un SteelBook metalic cu artwork-ul ales de fani, un mini-artbook, o replică a broșei lui Basim, o hartă a Bagdadului, precum și extrase din coloana sonoră a jocului. Precomenzile, indiferent de ediția aleasă, vor fi răsplătite cu quest-ul bonus „The Forty Thieves”.

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat în cursul anului 2023 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Epic Games Store și Ubisoft Connect).

Assassin’s Creed Mirage
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News