Noi detalii despre Assassin’s Creed Mirage: unde și când va avea loc acțiunea jocului

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2022
Noi detalii despre Assassin’s Creed Mirage: unde și când va avea loc acțiunea jocului
Foto: Ubisoft

Jurnalistul Tom Henderson a făcut o descoperire interesanta în baza de date a PlayStation Network: descrierea oficială a jocului Assassin’s Creed Mirage, ce urmează să fie dezvăluit în detaliu la sfârșitul acestei săptămâni.

Conform acesteia, jucătorii vor putea trăi povestea lui Basim, un hot îndrăzneț, aflat în căutare de răspunsuri și dreptate pe străzile orașului Bagdad din secolul al IX-lea. Basim este recrutat de o organizație pe cât de veche, pe atât de misterioasa – Hidden Ones –, este antrenat pentru a deveni un maestru asasin și pentru a-și schimba soarta în moduri pe care nici măcar nu și le putea imagina.

Descrierea promite o abordare modernă a caracteristicilor și gameplay-ului care au definit seria Assassin’s Creed în ultimii 15 ani. Nu va lipsi nici parkour-ul prin tot orașul, și nici posibilitatea de a-ți doborî victimile în liniște, cu secvențe noi de asasinat, mai “viscerale” ca niciodată.

Orașul Bagdad promite să fie reprodus în detaliu, inclusiv populația sa numeroasă, locuitorii urmând “să reacționeze la fiecare mișcare” a protagonistului. Orașul urmează să fie împărțit în patru districte unice, acțiunea fiind plasată în perioada pe care istoricii o numesc “Epoca de aur a islamului”.

Descrierea oficială a jocului de pe PlayStation Network confirmă faptul că Assassin’s Creed Mirage va fi disponibil atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PlayStation 4. Posesorii versiunii de PS4 vor beneficia de upgrade gratuit către ediția digitală de PS5.

Assassin’s Creed Mirage va fi anunțat în cadrul evenimentului “Ubisoft Forward”, pe care îl veți putea urmări chiar aici, pe Go4Games, sâmbătă, 10 septembrie 2022, cu începere de la 22:00 (ora României).

Sursa: Tom Henderson TwitLonger

Urmărește Go4Games.ro pe Google News