Assassin’s Creed Mirage va fi mult mai scurt decât Valhalla sau Odyssey. În cât timp va putea fi terminat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 02.08.2023
Assassin’s Creed Mirage va fi mult mai scurt decât Valhalla sau Odyssey. În cât timp va putea fi terminat jocul
Foto: Ubisoft

În cadrul unui interviu acordat youtuber-ului francez Julien Chièze, Fabian Salomon (lead producer în cadrul echipei producătoare) a dezvăluit că Assassin’s Creed Mirage nu va fi la fel de lung precum recentele jocuri ale seriei. Astfel, dacă vă concentrați pe poveste, îl veți putea termina în aproximativ 20 de ore, în timp ce jucătorii pasionați de completarea 100% vor petrece aproximativ 25 – 30 de ore pentru a atinge acest obiectiv in Mirage.

Având în vedere că organizăm foarte multe sesiuni de testare internă la Ubisoft, face parte din procesul nostru de dezvoltare și încercăm să fim cât mai aproape de jucători, am spune că rezultatele cele mai recente indică o durată de 20 – 23 de ore [necesare pentru a termina jocul]. Perioada poate urca la 25 – 30 de ore pentru cei care vor să parcurgă întregul conținut al jocului, și am spune că utilizatorii care se vor grăbi prin joc îl pot termina în 20 de ore.

– Fabian Salomon, Lead Producer Ubisoft Bordeaux

Spre comparație, Assassin’s Creed Valhalla și Assassin’s Creed Odyssey necesitau peste 50 de ore strict pentru finalizarea poveștilor, iar Origins sărea peste 30 de ore, în timp ce completarea 100% a acestor jocuri putea depăși o sută de ore pentru fiecare dintre aceste titluri.

De asemenea, harta orașului Bagdad, în care va avea loc acțiunea din Assassin’s Creed Mirage, va fi mult mai mică decât hărțile din Valhalla sau Odyssey, cu o suprafață comparabilă cu ceea ce întâlneam în Parisul din Assassin’s Creed Unity sau Constatinopolul din Revelations.

De altfel, Assassin’s Creed Mirage a fost gândit drept un omagiu adus seriei, un soi de reîntoarcere la originile sale: o experiență action/adventure bazată pe poveste, cu parkour, stealth, asasinări și elementele care au definit seria de peste 15 ani.

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 12 octombrie 2023, precomenzile fiind acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One si PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News