Assassin’s Creed Valhalla, cel mai bine vândut joc al seriei în prima săptămână după lansare

Autor: Cosmin Aionita | 18.11.2020
Assassin’s Creed Valhalla, cel mai bine vândut joc al seriei în prima săptămână după lansare

Ubisoft a anunțat că, în prima săptămână de disponibilitate pe piață, jocul Assassin’s Creed Valhalla a vândut mai multe unități decât orice alt titlu al seriei într-un interval de timp de similar. Bazându-se pe scorurile primite în review-uri (cu o medie de 85 pentru versiunea de PC, conform Metacritic) dar și pe feeback-ul favorabil primit din partea jucătorilor, Assassin’s Creed Valhalla a reprezentat și cel mai bine vândut titlu de PC al companiei din toate timpurile (în intervalul de o săptămână scurs de la apariție).

Julien Laferrière, producător pentru Assassin’s Creed Valhalla, a avut de spus următoarele:

Suntem cu adevărat încântați de răspunsul plin de entuaziasm primit din partea jucătorilor și vrem să le mulțumim fanilor pentru susținerea lor incredibilă. Finalizarea și lansarea acestui joc în mijlocul unei pandemiei globale a reprezentat un adevărat tur de forță pentru echipele noastre și este un sentiment fantastic să vedem că jucătorii se bucură atât de mult de joc. Însă lansarea a fost doar începutul și avem planuri consistente pentru a face jucătorii să trăiască povestea de viking din Assassin’s Creed Valhalla pentru un timp îndelungat.

Ubisoft București a contribuit la realizarea jocului

Alte informații interesante dezvăluite de Ubisoft în legătură cu Assassin’s Creed Valhalla: gamerii au depășit deja, în total, 4 milioane de kilometri în deplasările lor din lumea jocului, peste 55 de milioane de clădiri au fost deblocate în așezământul lui Eivor din momentul lansării și până acum, peste 3,5 milioane de partide de Orlog au fost câștigate până acum, iar peste 1,8 milioane de jucători au câștigat măcar un “drinking game” de la apariția jocului.

Assassin’s Creed Valhalla a fost dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, cu ajutorul Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kiev, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Filipine, Ubisoft Quebec, Ubisoft București, Ubisoft Pune și Sperasoft (partener extern).

Assassin’s Creed Valhalla este disponibil acum în variante pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, precum și pentru PC, prin Epic Games Store și Ubisoft Store.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News