Iată reclama TV folosită pentru promovarea jocului Assassin’s Creed Valhalla

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2020
Iată reclama TV folosită pentru promovarea jocului Assassin’s Creed Valhalla
Foto: Ubisoft

Ubisoft a publicat reclama TV ce va fi folosită pentru promovarea jocului Assassin’s Creed Valhalla. Iar, de această dată, nu avem de-a face cu un singur spot publicitar, ci cu două astfel de clipuri, pe care le puteți urmări mai jos. Primul ar trebui să fie utilizat pentru popularizarea jocului pe continentul european, în timp ce al doilea va fi difuzat de televiziunile din America de Nord.

Viking ajuns în Anglia

Eivor, eroul principal din Assassin’s Creed Valhalla, va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Mai mult, se va putea opta pentru o combinație dintre aceste două opțiuni, unele capitole fiind jucate din perspectivă masculină, iar altele din cea feminină.

Campania din Valhalla va include și gameplay nou, precum raiduri, dezvoltarea localității înființate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc. Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei.

După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

De altfel, pe lângă reclama TV, Ubisoft a publicat un nou trailer pentru Assassin’s Creed Valhalla, prezentând, prin vocea directorul narativ Darby McDevitt, elementele mitologiei nordice ce se vor regăsi în joc.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 în versiuni pentru consolele Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, precum și pentru PC (prin Uplay și Epic Games Store). Ediția pentru PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă două zile mai târziu, pe 12 noiembrie, concomitent cu lansarea nord-americană a noii console de la Sony.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News