Avatar: Frontiers of Pandora – ce conținut suplimentar va oferi Season Pass-ul jocului

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2023
Avatar: Frontiers of Pandora – ce conținut suplimentar va oferi Season Pass-ul jocului
Foto: Ubisoft

După confirmarea faptului că dezvoltarea lui Avatar: Frontiers of Pandora a fost încheiată cu succes, jocul atingând stadiul Gold, Ubisoft dezvăluie acum planurile post-lansare pentru acest titlu. Mai exact, Frontiers of Pandora va beneficia de un Season Pass, ce va include două pachete de conținut noi, un set de item-uri cosmetice și un quest exclusiv.

The Sky Breaker este primul DLC inclus în Season Pass-ul pentru Avatar: Frontiers of Pandora, acesta urmând să spună povestea amenințării ce apare pe cer în timpul festivalului organizat de toate clanurile Na’vi. Pachetul urmează să fie lansat în vara anului 2024.

Cel de-al doilea pachet DLC din Season Pass, Secret of the Spires, va pune la dispoziția jucătorilor o nouă arie jucabilă, cu munți și canioane, gameplay-ul urmând să fie axat pe bătăliile aeriene dintre creaturile banshee controlate de Na’vi și navele invadatorilor. Acest DLC urmează să fie lansat în toamna lui 2024.

În fine, quest-ul exclusiv – Familiar Echoes – va putea fi jucat în cadrul versiunii de bază a jocului, și va implica infiltrarea într-o bază militară a RDA pentru a hackui sistemele acestora și a sabota organizația din interior.

Season Pass-ul va fi inclus în edițiile Gold și Ultimate ale jocului Avatar: Frontiers of Pandora, dar va putea fi achiziționat și separat.

Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat pe 7 decembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News