Avatar: Frontiers of Pandora, un nou joc open world de la creatorii seriei The Division

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2021
Avatar: Frontiers of Pandora, un nou joc open world de la creatorii seriei The Division
Foto: Ubisoft

Una dintre surprizele pregătite de Ubisoft pentru ediția din acest an a E3 a fost Avatar: Frontiers of Pandora, un nou joc bazat pe universul creat de filmul lui James Cameron din 2009. De această dată vom avea de-a face cu un titlu action/adventure, redat din perspectivă first person, ce va fi realizat de Massive Entertainment (studio aflat în proprietatea Ubisoft), alături de Lightstorm Entertainment și Disney.

Avatar: Frontiers of Pandora este construit folosind cea mai recentă versiune a motorului grafic Snowdrop Engine (utilizat și pentru titlurile din seria Tom Clancy’s The Division, dar și pentru viitorul joc open world Star Wars), fiind conceput în exclusivitate pentru noua generație de console și PC. Și în acest caz vom avea parte de un titlu open world, ce-și va propune să reproducă lumea misterioasă de pe planeta Pandora.

În Frontiers of Pandora, jucătorii vor intra în pielea unui războinic Na’vi, aflat într-o călătorie prin Western Frontier, o regiune nemaivăzută până acum a planetei Pandora. Acesta va putea explora mediul de joc locuit de creaturi unice și personaje noi și va lupta împotriva amenințării umane venite dinspre Resources Development Administration.

Avatar: Frontiers of Pandora ar urma să-și facă apariția în 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia.

Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News