Când apare jocul bazat pe seria de desene animate Samurai Jack

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2020
Când apare jocul bazat pe seria de desene animate Samurai Jack

După ce l-au dezvăluit la începutul acestui an, Adult Swim Games și studioul japonez Soleil Games au anunțat când apare jocul bazat pe populara serie de desene animate Samurai Jack. Denumit Samurai Jack: Battle Through Time, acesta urmează să fie lansat pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Steam și Epic Games Store) pe 21 august 2020.

Cu ocazia confirmării datei de lansare, a fost publicat și un nou trailer pentru Samurai Jack: Battle Through Time, pe care îl puteți urmări mai jos.

Din nou pe urmele nemilosului Aku

Acțiunea din Samurai Jack: Battle Through Time va avea loc înaintea bătăliei finale dintre Jack şi Aku, acesta din urmă păcălindu-l pe erou și ținându-l prizonier în diferite ere ale istoriei omenirii. Jack va trebui să lupte pentru a scăpa din aceste capcane temporale și pentru a ajunge să-l înfrunte și să-l învingă pe Aku.

Povestea jocului a fost scrisă de Darrick Bachman, scenaristul principal al seriei animate realizate de Genndy Tartakovsky, iar gameplay-ul din Samurai Jack: Battle Through Time va fi familiar fanilor action și hack’n’slash, Jack urmând să aibă la dispoziție o varietate mare de arme melee și ranged, dar și ajutorul unor aliați de nădejde, precum The Scotsman, Scaramouche și Sir Rothchild.

Când apare jocul Samurai Jack

Menținerea stilului artistic caracteristic serialului animat a fost o prioritate pentru Soleil Games, un mic studio japonez format din veterani cu experiență, ce au lucrat la titluri din seriile Ninja Gaiden și Dead or Alive.

Pe 21 august 2020, când apare, jocul Samurai Jack: Battle Through Time va fi disponibil pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, dar și pentru PC, prin intermediul Steam și Epic Games Store.

Când apare jocul Samurai Jack

Sursa: Polygon, Adult Swim Games YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News