Când se lansează Forspoken, noul joc al realizatorilor Final Fantasy VX? Primele secvențe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2021
Când se lansează Forspoken, noul joc al realizatorilor Final Fantasy VX? Primele secvențe de gameplay
Foto: Square Enix

Forspoken, noul joc al echipei de producție Luminous Productions din cadrul Square Enix (responsabilă și pentru Final Fantasy XV), nu a lipsit de la The Game Awards 2021. Astfel, am primit un nou trailer pentru Forspoken, pe care îl puteți admira în continuare, precum și mult așteptata dată de lansare a jocului: noul titlu de la Square Enix va fi disponibil începând cu 24 mai 2022, în ediții pentru PlayStation 5 și PC.

Mai mult, după publicarea acestui nou trailer, și-a făcut apariția și un segment de patru minute de gameplay din Forspoken, pe care îl puteți viziona în secvențele de mai jos.

Jocul o va avea în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Conform declarațiilor venite din partea producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru noua generație de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

Forspoken va fi lansat pe 24 mai 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: Square Enix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News