Când se lansează Ghost of Tsushima: Legends, componenta multiplayer pentru Ghost of Tsushima

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2020
Când se lansează Ghost of Tsushima: Legends, componenta multiplayer pentru Ghost of Tsushima

Sony Interactive Entertainment și studioul Sucker Punch au dezvăluit când se lansează Ghost of Tsushima: Legends, componenta multiplayer co-op pentru Ghost of Tsushima. Astfel, Ghost of Tsushima: Legends va fi inclus în update-ul v1.1 pentru Ghost of Tsushima, urmând să fie disponibil începând cu 16 octombrie 2020.

Multiplayer co-op pentru fanii Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima: Legends va fi diferit de porțiunea single player din Ghost of Tsushima: nu va mai urma aventurile lui Jin Sakai; în schimb, se va concentra pe un grup de patru războinici legendari, eroi ai poveștilor spuse de locuitorii din Tsushima. În timp ce porțiunea single player din joc este ancorată în realism, Legends face un pas către tărâmul fantasticului, cu locații și inamici inspirați din legendele folclorului nipon.

Avem de-a face cu o experiență multiplayer cooperativă, ce va putea fi abordată în grupuri de 2, 3 sau 4 jucători, fiecare participant urmând să întruchipeze câte o clasă de personaj dintre cele patru disponibile: Samurai, Hunter, Ronin și Assassin. Fiecare clasă va avea propriile abilități speciale, despre care producătorii vor oferi detalii suplimentare în curând.

Când se lansează Ghost of Tsushima Legends

Ghost of Tsushima: Legends va beneficia de o poveste separată, ce va putea fi abordată prin intermediul unor misiuni co-op pentru doi jucători. Acestea vor crește în dificultate în mod treptat, construind pe fundația sistemului de luptă din jocul original, adaugând însă elemente magice, precum și nevoia de a te sincroniza cât mai exact cu partenerul de joc.

De asemenea, vor fi incluse și misiuni de tip Survival, abordabile în până la patru jucători, în care va trebui să supraviețuiți valurilor de atacatori, grupuri formate din cei mai puternici inamici de pe insula Tsushima, inclusiv noii adversari Oni, cu abilități supranaturale.

Pe lângă misiunile legate de poveste și cele Survival, Legends va aduce și un Raid pentru patru jucători, în cadrul căruia aceștia vor călători către un regat complet nou, unde vor înfrunta un inamic nou, terifiant. Raid-ul va sosi la scurt timp dupa lansarea lui Ghost of Tsushima: Legends.

Când se lansează Ghost of Tsushima Legends

Noutăți pentru campania single player

Când se lansează update-ul v1.1 pentru Ghost of Tsushima, pe lângă componenta multiplayer Ghost of Tsushima: Legends, acesta va include și conținut nou pentru campania single player din joc.

Astfel, chiar dacă ați dus la bun sfârșit povestea lui Jin Sakai, veți putea relua jocul prin intermediul noului mod New Game+, unde veți dispune de toate abilitățile, echipamentele și charm-urile acumulate deja. Atenție însă: nivelul de dificultate va fi crescut sensibil, pentru a echilibra forțele.

Tot în modul New Game+ veți găsi și un nou armăsar pe care Jin îl va putea călări, charm-uri mai puternice, dar și upgrade-uri suplimentare pentru arme și armuri. Nu în ultimul rând, un set de trofee PSN suplimentare vor fi adăugate pentru modul New Game+.

Când se lansează Ghost of Tsushima Legends

Pe parcursul campaniei, veți putea întâlni un negustor nou, ce va oferi un nou tip de flori, iar armurile lui Jin și charm-urile echipate vor putea fi organizate mai ușor cu ajutorul opțiunii de a crea Loadouts.

Update-ul v1.1 pentru Ghost of Tsushima, ce include toate aceste noutăți, precum și componenta multiplayer Ghost of Tsushima: Legends, va putea fi descărcat gratuit începând cu 16 octombrie 2020.

Ghost of Tsushima este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Când se lansează Ghost of Tsushima Legends

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News