Ratchet & Clank: Rift Apart – iată când se lansează titlul exclusiv pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 12.02.2021
Ratchet & Clank: Rift Apart – iată când se lansează titlul exclusiv pentru PlayStation 5

Prin intermediul unei postări pe blogul oficial PlayStation, studioul Insomniac Games a anunțat când se lansează Ratchet & Clank: Rift Apart, jocul exclusiv pentru PlayStation 5 dezvăluit în vara anului trecut, odată cu noua consolă a celor de la Sony. Astfel, posesorii de console PS5 se vor putea juca noul Ratchet & Clank începând cu 11 iunie 2021.

O aventură dedicată fanilor vechi și noi

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost gândit drept o nouă aventură, de sine stătătoare, în cadrul acestei serii. Astfel, povestea va putea fi înțeleasă și de începători, dar va include și elemente familiare pentru veteranii acestei serii. În Rift Apart, maleficul Dr. Nefarious folosește un dispozitiv capabil să deschidă portaluri către dimensiuni alternative, în căutarea unei lumi unde și el poate ieși victorios.

Eroii Ratcher și Clank sunt despărțiți, iar, în încercarea lor de a se reuni, vor întâlni o nouă războinică din rasa Lombax, vor explora locații noi (dar și unele cunoscute!) și vor avea la dispoziție un arsenal mai trăsnit ca niciodată.

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost construit de la zero pentru noua generație de console PlayStation 5, jocul urmând să beneficieze de efecte de reflexie realizate cu ajutorul tehnologiei ray tracing, dar și de timpi de încărcare foarte rapizi, posibili grație SSD-ului next-gen folosit de PS5.

Ratchet & Clank Rift Apart

Precomenzile sunt disponibile acum

Precomenzile sunt deja disponibile prin intermediul PlayStation Store: ediția Standard costă 379,90 lei, în timp ce Digital Deluxe Edition, versiune ce include o serie de bonusuri în format digital (precum coloana sonoră și o carte cu artwork-uri) are un preț de 424,90 lei.

Precomenzile plasate, atât pentru ediția Standard a jocului, cât și pentru Digital Deluxe Edition, vor fi răsplătite cu acces mai rapid la o serie de item-uri in-game, precum armura Carbonox și arma Pixelizer.

Ratchet & Clank: Rift Apart va fi lansat pe 11 iunie 2021, în exclusivitate pentru PlayStation 5. Precedentul joc al seriei, intitulat Ratchet & Clank, este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Ratchet & Clank Rift Apart

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News