Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves pe PC? Cerințe de sistem oficiale.

Autor: Cosmin Aionita | 16.09.2022
Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves pe PC? Cerințe de sistem oficiale.
Foto: Sony Interactive Entertainment

După apariția de la începutul anului pentru PlayStation 5, colecția Uncharted: Legacy of Thieves în sfârșit are o dată de lansare și pentru PC. Astfel, pachetul ce include versiunile remasterizate ale jocurilor Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil și pentru PC, prin Steam și Epic Games Store, începând cu 19 octombrie 2022.

Portarea pe PC a fost realizată în colaborare cu studioul Iron Galaxy și include numeroase optimizări pentru această platformă: interfața refăcută, suport pentru rezoluție 4K, pentru monitoare ultra-wide și opțiuni grafice avansate (calitatea modelelor și a texturilor, filtrare anisotropică, calitatea umbrelor, a reflexiilor, ambient occlusion etc.).

De asemenea, versiunea pentru PC va putea fi jucată cu ajutorul unei game variate de controllere: tastatură și mouse, DualSense conectat prin fir pentru haptic feedback, DualShock 4 și multe alte gamepad-uri. Jocul va include până și suport pentru dispozitive RGB, precum perifericele Razer Chroma, Logitech sau Corsair.

Nu în ultimul rând, pentru a profita de rezoluții mari fără a pierde foarte mult din performanță, Uncharted: Legacy of Thieves Collection va include suport pentru tehnologia de reconstrucție AMD Fidelity FX Super Resolution 2. Nu va lipsi nici clasicul Photo Mode.

Iată și cerințele de sistem necesare pentru a juca Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC:

Uncharted Legacy of Thieves PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Colecția Uncharted: Legacy of Thieves pentru PC va fi lansată pe 19 octombrie 2022. Precomenzile sunt disponibile pe Steam și Epic Games Store, la prețul de 49,99€, respectiv 239,90 lei.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News