Ce se întâmplă cu remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time? Ubisoft a anulat precomenzile

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2022
Ce se întâmplă cu remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time? Ubisoft a anulat precomenzile
Foto: Ubisoft

Ubisoft a luat decizia de a răspunde câtorva întrebări venite din partea comunității, fanii arătându-se îngrijorați de lipsa de noutăți și informații referitoare la remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time. Vă reamintim că dezvoltarea acestui joc a pornit în cadrul studiourilor Ubisoft din Mumbai și Pune, fiind mutată apoi, după câteva amânări ale lansării, înapoi către Ubisoft Montreal, studioul care a realizat și titlul original Prince of Persia: The Sands of Time.

Având în vedere că precomenzile deja plasate au fost rambursate de Ubisoft, fanii și-au făcut griji în legătură cu o eventuală anulare a acestui remake. Din fericire, nu este cazul: publisher-ul a reiterat că Prince of Persia: The Sands of Time Remake nu este anulat, jocul aflându-se în dezvoltare în cadrul studioului Ubisoft Montreal.

Cei care își făceau speranțe că, după The Sands of Time, vom avea parte de remake-uri și pentru alte titluri ale seriei Prince of Persia trebuie să-și tempereze așteptările: Ubisoft nu are asemenea planuri, cel puțin nu în acest moment.

De asemenea, remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time încă nu are stabilită o dată de lansare, o asemenea informație urmând să fie împărtășită cu fanii atunci când producătorii vor fi pregătiți să facă un asemenea anunț.

În legătură cu anularea precomenzilor și restituirea banilor, Ubisoft menționează că s-a luat această hotărâre pentru că jocul nu are încă un termen de lansare. Precomenzile vor fi disponibile din nou imediat ce va fi anunțată o nouă dată de lansare pentru acest remake.

Mai multe detalii despre procesul de dezvoltare a remake-ului Prince of Persia: The Sands of Time vor fi dezvăluite în update-uri viitoare din partea celor de la Ubisoft.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake a fost anunțat inițial pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, însă, cel mai probabil, jocul va fi adaptat și pentru alte platforme.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News